INTERESSOS PERSONALS I PROFESSIONALS

           

       

                    L'activitat professional de la meva mare, que havia estat muntadora i realitzadora de cinema, m'ha aportat coneixements sobre món de la imatge i el cinema i a col.laborar en story-boards publicitaris.  El fet que el meu pare es dediqués a la medicina i a l'arqueologia, i que en l’actualitat dirigeixi el laboratori de Paleopatologia del Museu Arqueològic de Barcelona, m'ha fet també interessar-me pel mon científic i a col.laborar en la il.lustració d’obres de paleopatologia.
                    Tot i ser d’orígen urbà sempre he tingut relació amb la natura i m’he interessat per les qüestions sobre medi ambient. Vaig ser regidora de Medi Ambient i Serveis Socials del meu poble (Avià) del 2008 al 2011 i he treballat en obres de divulgació mediambiental.
                    Sóc lectora apassionada des de ben petita, i a més la meva activitat com a il.lustradora  m'ha mantingut lligada al mon del llibre, especialment en el camp pedagògic.
                    Tot i que sovint la meva activitat ha estat en solitari, he tingut la possibilitat de treballar en estudis i en col.laboració amb altres professionals i considero el treball en equip com una experiència interessant i creativa. Finalment, crec que el fet d'haver viscut en ciutats i països molt diferents m'ha permès adquirir experiència , adaptabilitat i perspectiva tan en el terreny professional com en el personal.